Brasilialaista jalkapalloilua Paimioon
27.4.2018 16:19 Uutiset / Jaoston pääsivusto


Brasilialaista jalkapalloilua Paimioon

Kolme brasilialaista jalkapalloilijaa saapuu pelaamaan Paimion Hakaan. Ensimmäinen heistä, Tiago Cortes, saapui Paimioon jo vajaa kuukausi sitten. Tiistaina 24.4 hän osallistui miesten eduksen ensimmäiseen sarjapeliin Fc Hot Lipsia vastaan ja teki 2-0 voittoon päättyneessä ottelussa maalin. Tämän lisäksi hän osallistunut valmennuspäällikkö Rodrigo Martins Vazin johdolla juniorivalmennustoimintaan.

Felipe Ribeiro Mauricio Passi ja Paulo Henrique Costa saapuvat Suomeen vapunpäivänä. Kaikki kolme ovat näillä näkymin miesten edustuksen mukana ensimmäisessä Nelosen kotipelissä perjantaina 4.5 Magen Akatemiaa vastaan.

Paimion Hakalla on ensialkuun kolmen kuukauden sopimus pelaajien kanssa. Pelaajat tulevat pelaamaan miesten edustuksessa, mutta tärkeämpänä tehtävänä heillä tulee olemaan mukanaolo junioritoiminnassa. Toivomme, että he tulevat innoittamaan nuoriamme jalkapallokentällä sekä yhdessä valmennuspäällikömme kanssa kehittämään junioreidemme yksilötaitoja. Paimion Haka on mukana avustamassa näiden pelaajien matkaa Suomen tai Euroopan ammattilaiskentille.

Lisätiedot Paimion Haka ry puheenjohtaja Tero Rauhanen 040-3581500
   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
Kategoriat