Kauden 2018 päätös
15.11.2018 11:57 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kauden päätöstä juhlittiin runsaslukuisasti 10.11


Paimion Hakan jäsenet kokoontui muistelemaan jalkapallokautta 2018 lauantaina 10.11 koulukeskuksen 1-saliin. Tilaisuuden aluksi puheenjohtaja Tero Rauhanen toivotti pelaajat ja vanhemmat tervetulleiksi ja oli erittäin tyytyväinen kauden tuloksiin ja siihen miten runsaslukuisasti ja iloisina oltiin päätöstäkin tultu viettämään koko perheen voimin. Rauhanen muistuttikin juhlayleisöä siitä, miten hieno yhteisö Haka on, ja miten jokainen Hakan jäsen on tärkeä. Erikseen Rauhanen kiitteli myös kaikkia seuran vapaaehtoisia toimihenkilöitä, jotka mahdollistavat laadukkaan seuratoiminnan Paimiossa.

Tänä vuonna yhtenä uutuutena oli valmennuspäällikkö Rodrigo Vazin valitsema Allstars-kentälliset niin tytöissä kuin pojissa. Tehtävä oli varmasti vaikea, kun eri-ikäiset pelaajat piti sijoittaa samaan kenttään. AllStars-valinnat oli kuitenkin ilmeisesti onnistunut kategoria, koska moni toivoi jatkoa valinnoille myös tulevaisuudessa. Harvoinpa sitä 08-syntynyt Eemeli tai 09-Lauri-poika pääsee samaan kokoonpanoon brassikärki Felipen kanssa.

Rodrigon naisten Allstars valinnat: Sara Holm- Pipsa Heikinmaa- Anni Marjomaa- Peppi Salo- Ava Lindstedt- Oona Rauhanen- Pinja Akkanen- Siiri Seikkula- Maisa Ikäheimonen- Julia Suominen- Peppi Lahti. Ja pojat: Aaro Tervomaa- Mikael Saarento- Miikka Monnonen- Tiego Gortes- Pyry Olkkonen - Onnimanni Hannnonen- Veeti Poikonen- Lauri Virtanen- Eemeli Tamminen- Felipe Keyciane- Vilhelmi Löytönen.

Paimion Hakaan on tänä syksynä perustettu kaksikin uutta joukkuetta; eli tyttöjen 10, sekä tyttöjen ja poikien 2012 syntyneiden joukkue. Nämä joukkueet kävivätkin myös tilaisuudessa pokkaamassa kirjekuoren jaoston pj Juha Lindstediltä ja kioskin Leenalta. Pieni, mutta symboolinen ele jaostolta uudelle joukkueelle, sanoi Lindstedt ja toivotti joukkueet tervetulleiksi seuraan, sekä samalla hyvää ja pitkää tulevaisuutta Hakassa.

Vaikka Haka tänä vuonna palkitsikin yli 60 pelaajaa ja toimihenkilö, ei valinnat joukkueissa olleet helppoja ja paljon useampi pelaaja ja toimija olisi palkinnon varmasti ansainnut. Hakan tsemppari ja vuoden pelaajat: TP11 Sakari Tuominen, Fanni Kajander TP10 Oliver Mickelsson, Ilmari Tuominen P09 Oliver Vikki, Nico Alppi T09 Aili Virtanen, Senja Rauhanen P08 Topias Räikkönen, Onni-Tapani Martikkala T07 Ilona Ahlman, Chiara Rinelli P07/06 Benjamin Hulkko, Karri Leino T06 Saara ikäheimonen, Saana Eerikäinen P05/04 Pietari Mikkola, Petrus Parviainen DT Lumi-Nella Lindberg, Minette Lindstedt CT Siiri Hörkkö, Oona Marjamaa BP Veeti Vahtermaa, Mikko Laine BT Anniliina Kalela, Anna Sinenko N edustus Salla- Maari Heino, Janet Valtonen M edustus Tiago Cortes, Valtteri Koski Ladies Milla Vuorinen Minna Kesäläinen. Vuoden kehittyneimmät maalivahdit: Noel Laitio ja Aili Virtanen. Vuoden tuomarina palkittiin Severi Seikkula.

Uutuutena oli myös se, että Haka halusi muistaa toimihenkilöitä laajemmin kuin aikaisemmin. Vuoden toimihenkilövalinnat: valmentaja Kari Löytönen, huoltaja Valpuri Seikkula, kirstunvartija Kimmo Vainio ja joukkueenjohtaja Hanna-Maria Veijola. Hakan vuoden joukkue 2018 oli aluemestaruuden voittaneet Hakan D-tytöt, jotka saivat myös aluemestaruusmitalinsa tilaisuudessa. Vuoden Hakalainen on nimetty jo vuodesta 1985, tänä vuonna kunnian ja sylinterihatun päähänsä sai Tara Jaakkola. Jaakkola on toiminut viimeksi Hakan tiedottajana sekä edustusjoukkueen arvostettuna ja aikaansaavana joukkueenjohtajana.


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
Kategoriat