Pipolätkää 13-19 vuotiaille Paimiossa Turun seudun nuorille
27.11.2018 10:58 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Paimion Haka järjestää tänäkin talvena toivottua pipolätkää kaikille 13-19-vuotiaille Turun seudun nuorille.

PIPOLÄTKÄ jatkuu

Paimion Haka järjestää tänäkin talvena toivottua pipolätkää kaikille 13-19-vuotiaille Turun seudun nuorille. Pipolätkä alkaa ensi lauantaina eli 1.12 ja jo nyt on sovittu seuraaviksi kerroiksi 15-22-29.12 klo 15-16 Paimion jäähallissa. Pipolätkää järjestetään yhdessä Paimion liikuntatoimen kanssa ja se kuuluu osana rajattomasti liikuntaa ohjelmaa Turun seudulla eli Mihiin.

Pipolätkässä on paikalla aikuinen ohjaaja Paimion Hakasta, joka valvoo tapahtumaa. Pakolliset varusteet ovat (ilman näitä ei pääse jäälle): luistimet, kypärä (kasvosuojalla), maila, kaulasuoja, nahkaiset hanskat. Liikkuminen ja harrastaminen MIHIssä tapahtuu omalla vastuulla. Pelin säännöt: kaikenlainen vartalokontakti on kielletty, kiekon kohottaminen on kielletty ellei erikseen muuta sovita, aikuisen ohjaajan neuvoja ja ohjeita totellaan, kolmannen jäähyn jälkeen pelaaja poistetaan jäältä kyseisen harjoituskerran osalta.


MIHI -PALVELUN YDINAJATUS ON TARJOTA VIRINÄÄ JA LIIKETTÄ!

MIHI-vuoroilla voit liikkua maksutta. Sinun ei tarvitse olla liikunnallisesti lahjakas tullaksesi mukaan. Tarvitset vain intoa lähteä liikkumaan hyvässä porukassa. Lisätietoa: mihi.fi

Paimion Hakan puheenjohtaja Tero Rauhasen mukaan urheiluseurojen tulee kantaa yhteiskuntavastuutaan ja olla osa yhteisöä. Seuratyössä ei enää riitä, että kerätään sponsorirahaa omien lasten kausimaksuihin ja joukkueen saunailtaan. Vaan urheiluseurojen rooli on yhä enemmän olla osa yhteisöä. Me Hakassa koemme roolimme erittäin tärkeäksi alueen liikuttajana jatkaa Rauhanen. Hakassa onkin joukkueessa pelaavien lisäksi lapsia mukana liikkumassa esim. nappulaliigassa 150, leijonaluistelu- ja kiekkokoulussa 70, viikonlopun kerhoissa 40 sekä lasten liikkeen mukana alakoulujen iltapäivissä 120 lasta.

JÄÄKIEKKO on toivottua, mutta kustannukset haastavia. Hakassa maksamme kuukausittain yli 10 000€ jäämaksuja kertoo Rauhanen jääkiekon kustannuksista. Tänä vuonna hallin peruskorjauksen jälkeen nuorten jäämaksuja korotettiin suhteessa eniten ja tästä olemmekin pettyneitä jatkaa Rauhanen. Rauhanen toivoisikin edes jonkinlaista tukea lasten harrastamiseen, kuten monissa muissa ympäristökaupungeissa tällä hetkellä jo on. Me emme voisi toteuttaa "pipolätkää" omien pelaajien kuukausimaksuista muistuttaa Rauhanen vielä, ja kiitteleekin Paimion kaupunkia ja liikuntasihteeri Mikko Häkkilää mukaanlähdöstä nuorten pipolätkään.   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
Kategoriat