Hakan syyskokous 26.11
27.11.2018 16:07 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Syyskokous 26.11

Paimion Hakan syyskokous pidettiin maanantaina 26.11.2018 Paimion Nesteellä ja esityslistalla oli vuoden 2017 tilinpäätöksen vastuuvapauden myöntäminen johtokunnalle ja vuoden 2019 puheenjohtajien ja johtokunnan valinta. Lisäksi asialistalla oli kauden 2019 talousarvion sekä toimintasuunnitelman hyväksyminen.

Kokoukseen saapui paikalle varsin runsaslukuinen Hakayleisö ja kokous vedettiin kunniapuheenjohtaja Jari Tranbergin johdolla. Vuoden 2017 tilinpäätöstä käsiteltiin poikkeuksellisesti syyskokouksessa, johtuen tilintarkastajan esittämistä puutteista, jotka havaittiin keväällä tehdyssä tilintarkastuksessa. Nyt puutteet oli korjattu tilinpäätökseen, tilintarkastus suoritettu puoltavine lausuntoineen ja johtokunnalle myönnettiin vastuuvapaus vuoden 2017 tilinpäätöksestä.

Vuoden 2019 puheenjohtajan valinta tapahtui hyvässä hengessä Tero Rauhasen annettua viestikapulan edelliskauden varapuheenjohtaja Tuomas Hyssälälle. Uudeksi seuran varapuheenjohtajaksi valittiin Kimmo Arvisto. Muut kokouksessa valitut johtokunnan jäsenet olivat Markus Ahlman, Pia Holm, Pirita Huuhka, Teija Hyssälä, Jari Marttila ja Pertti Varjonen. Vanhasta johtokunnasta uudelle kaudelle jatkoi Elina Järvinen. Uusi johtokunta aloittaa kautensa vuoden 2019 alussa vahvasti uusien henkilöiden johdolla ja kiittävät edellistä johtokuntaa ansiokkaasta ja hyvin tehdystä työstä seuran eteen. Erityiskiitokset Tero Rauhaselle usean vuoden työpanoksesta, josta harvemmin on kiitosta saanut.

”Lähden luottavaisin mielin viemään osaltani Paimion Hakaa seuraavalle askeleelle. On ilo saada mukaan innostunut ja osaava johtokunta. Haka on Peimarin alueen suurin liikuttaja ja haluammekin kehittään toiminnasta aiempaakin laadukkaampaa kuitenkin siten että kulut pysyvät kohtalaiselle tasolla” avaa uusi puheenjohtaja Tuomas Hyssälä tavoitteitaan.

”On ollut upeaa osaltaan olla kehittämässä Hakan toimintaa eteenpäin. Kuluvan kahden vuoden aikana olemme tuoneet lukuisia uusia elementtejä kentälle, vieneet seuran tekemisen uudelle tasolle ja uudistaneet hallintoa ja sen rutiineja merkittävästi. Haka on myös taloudellisesti hienossa kunnossa. Siitä on uusien tekijöiden hyvä jatkaa. Toivotankin menestystä uudelle johtokunnalle” – Tero Rauhanen, puheenjohtaja 2017-2018.

Hakassa jalkapalloilijoita on tällä hetkellä 350 ja jääkiekkoilijoita 90. Lisäksi nappulaliigassa, luistelukoulussa sekä kerhoissa pelaajia on noin 200. Paimion Haka järjestää kouluille iltapäiväkerhoja, joissa osallistujia on noin 120 oppilasta.

   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
Kategoriat