Lauantain 12.1 juhlaottelun tunnelmakuvia
Julkaistu: 14.01.2019 00.00

Lauantaina 12.1.2019 Suomen jääkiekkoliiton 90-vuotisjuhlakauden kunniaksi pelattu ottelu pelattiin kauden ennätysyleisön edessä kun ottelussa oli yli 200 katsojaa! Pelissä VG-62 oli ajoittain potkun edellä, mutta myös Haka loi hyviä maalipaikkoja. Ensimmäistä Hakan maalia saatiin odottaa ottelun puoleen väliin asti kun Timo Salminen nosti kiekon maalin kattoon ja tilanne oli tuolloin 1-3. Hyvä kirivaihde tukehtui kun VG-62 teki maalin pian kahden miehen ylivoimalla ja lopulta ottelun lopputulos oli loppusummerin soidessa 1-7 VG:lle. Pelit jatkuvat ensiviikolla kahdella vierasottelulla, jossa torstaina Haka pelaa Chiefsiä vastaan Turussa ja perjantaina Liekkejä vastaan Forssassa. Kiitos kaikille ottelutapahtumassa mukana olleille! Alla tunnelmakuvia tapahtumasta Marko Rintasen kuvaamana.

Ennen ottelua palkittiin pitkäaikaisia Hakan toiminnassa mukana olleita jääkiekkoliiton pronssisella ansiomerkillä eli ansiomerkin saivat Jari Antonen, Kirsi Haltia, Vesa Hällfors, Tapio Hörkkö, Miikka Koski, Riikka Salminen, Toni Salminen ja Jari Tranberg. Lisäksi palkittiin vuoden seuratyöntekijä Riikka Salminen ja juniori Artturi Virkkunen.

Ennen ottelua Maamme-laulun lauloi Anu Kivelä.

Ottelun avauskiekon pudottivat yhdessä seuralegenda Ossipekka Lehtonen ja vuoden junioriksi valittu Artturi Virkkunen. Vuoden juniori valittiin 7.1.2019 Hakan kiekkojaoston kokouksessa.

VG-62 loi useita vaarallisia paikkoja ottelun kuluessa.

Juhlaottelussa oli apuna useita Paimion Hakan junioreita!

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla pelattiin Luistelukoulun / Kiekkokoulun pienpelit kahdella pikkukentällä.

Toisella puoliajalla oli yleisön kiekonheittokisa jossa lähimmäs keskiympyrää jäänyt kiekko voitti Hakan tuotepalkinnon.