Kiitos vanhemmat tuesta!
SeuraJulkaistu: 04.03.2019 00.00

Kiitos vanhemmat tuesta!

Pelkästään VarsinaisSuomessa lasten vanhemmat tekee vapaaehtoistyötä pyyteettömästi lasten harrastuksien eteen miljoonia tunteja lajista riippumatta .

Halusimme muistaa kaikkia vanhempia ja seurojen vapaaehtoistyötä tekeviä tällä muistamisella ja kannustaa jatkamaan lapsille elin tärkeää harrastuksien tukemista.

Liikunta ja urheilu koskettavat kaikkia tai ainakin melkein kaikkia meistä. Niiden lukuisista positiivisista vaikutuksista –lapsien parantuneesta fyysisestä ja henkisestä kunnosta, mittavista terveydellisistä ja kansantaloudellisista vaikutuksista, paremmista oppimisvalmiuksista ja sosiaalisesta hyvinvoinnista on luettavissa hyllymetreittäin tutkimusnäyttöä. Liikunta ja urheilu tuottavat myös paljon sellaista, joka ei ole mitattavissa. Monet urheilijat ovat suorituksillaan ilahduttaneet suomalaisia ja rakentaneet kansallista identiteettiä. Urheilusankarit kiinnostavat. Ilo, rajojen rikkominen ja itsensä peliin laittaminen ovat monelle tekemisen perusta.

Haluamme, että lapset ja nuoret urheilevat mahdollisimman paljon tavoitteista riippumatta. Meille jokainen liikkuva lapsi on oman elämänsä urheilusankari.