Nappulaliigan starttitapahtumaa vietettiin aurinkoisessa säässä
22.4.2019 20:14 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Nappulaliigan starttitapahtumaa vietettiin aurinkoisessa säässä

TÄSTÄ SE LÄHTEE! Nappulaliiga on nyt pistetty alkuun starttitapahtumassa Soikalla! Tämän vuoden nappulaliiga on järjestykseltään 54. ja sitä on järjestetty katkeamattomana joka kesä vuodesta -65 alkaen. Ensi vuonna juhlitaankin siis Paimion nappulaliigan 55-vuotisjuhlaa. Tänään paikalla oli runsaasti perheitä kuuntelemassa mitä nappulaliigassa tänä kesänä on luvassa, ja fiilis oli mahtava. Lapset saivat nauttia pelaamisen ilosta uusien Paimion Hakan kesätyöntekijöiden sekä valmennuspäällikkö Rodin johdolla. Samalla vanhemmat saivat infoa tulevasta "Nappulaliigan päänappulalta", jalkapallojaoston puheenjohtajalta Tero Lahdelta.

Alustavat aluejaot saatiin jo paikan päällä aikaiseksi, ja tästä jatketaan tarkemmalla suunnittelulla. Tarkempaa infoa mm.otteluohjelmasta, joukkuejaoista ja treeniajoista tullaan tiedottamaan myöhemmin Paimion Hakan nettisivuilla sekä Nappulaliigan Facebook - tapahtumasivulla: https://www.facebook.com/events/2208074145939465/

Ilmoittautuneita pikkufutareita on tällä hetkellä jo n.130, ja mikäli osallistuminen vielä jännittää, voi myöhemminkin ilmoittautua. Ilmoittautuminen pidetään auki ensimmäiseen pelipäivään 7.5.2019 asti.Tästä se lähtee, vietetään kiva kesä yhdessä futiksen parissa!
   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
Kategoriat