Marjaniemen leiri pidettiin 2-4. 2019
Julkaistu: 09.08.2019 00.00

Marjaniemen leiri pidettiin 2-4. 2019

Perinteinen Paimion Hakan Marjaniemen jalkapalloleiri pidettiin aurinkoisessa ja sopivan tuulisessa säässä 2-4.8.2019.

Mukana oli 62 leiriläistä - ja yli 40 upeaa aikuista huolehtimassa talkoovoimin leirin pystytyksestä, ruokahuollosta, valmennuksesta, viihteestä ja kaikesta muusta, joiden kanssa leiri saatiin järjestettyä onnistuneesti tänäkin vuonna.

Leiri aloitettiin perjantaina aamulla virallisella lipunnostolla, leirivalan vannomisella ja telttojen pystytyksellä. Leirin pääroolissa ovat aina pelit, joissa joukkueina 2019 olivat Suomi, Australia, Jamaika, Meksiko, Nigeria, Kiina, Intia ja Uruguay. Joukkueet askartelivat joukkueliput, kilpailivat maittain leiriolympialaisten eri lajeissa ja pelasivat bingoa pöytien äärellä.

Ihania olivat superfutarit (2011/2012-syntyneet), jotka erotti muista pelaajista sinisestä paidasta ja jotka saivat pelata sen verran kuin halusivat, niin usein kuin halusivat.

Isommat pelaajat osasivat hienosti huomioida kentällä pienemmät futaajat.

Lauantaina pelattiin jälleen paljon jalkapalloa. Naisten ja miesten edustuksen pelaajia kävi pelaamassa leiriläisten kanssa. Illalla muutettiin ruokailutila Discoksi pimentämällä ikkunat, lisäämällä kaiuttimet ja valoshow, laittamalla pöytään sipsit ja popcornit. Tanssin lisäksi ohjelmassa oli myös mm. limbouskisa. Rodin ja brasilialaisten pelaajien iloinen meno ja tanssilliset kyvyt myös huomattiin ja herääkin kysymys tanssin ja jalkapallon suhteesta toisiinsa.

Uimassa ja saunassa käytiin päivällä ja illalla ja aina valvotusti. Onneksi sinileväkin loisti poissaolollaan. Saunaa toivottiin kyllä myös aamuille, sillä öisin ja aamuisin oli erittäin kylmä ennen kuin aurinko alkoi lämmittämään.

Sunnuntaina pelattiin finaalipelit, joista voittajaksi itsensä pelasi Suomi-joukkue: Valmentajina Miikka Länsimies, Kimmo Saha ja Carlos. Pelaajina Oona Rauhanen, Heta Palmu, Nooa Rantala, Veeti Eskola, Niila Wahlsten, Eero Hakala ja Rasmus Vikki. Lisäksi valittiin jokaisesta joukkueesta olymppialaisten tulosten perusteella voittajat (Okko Nurmi, Ronja Kaarilahti, Kiia Kuoppala, Linnea Anderson, Aaro Kulju, Sara Holm, Lauri Virtanen, Nooa Rantala) sekä tsempparipelaajat (Niko Alppi, Linnea Anderson) ja maalivahdit/maalin puolustajat (Kalle Mulari, Kalle Hiekko). Palkinnon saivat aikuisista talkoolaisista mm. supervalmentaja Rami Ihalin, Discomies Mikko Rauhanen, Keittiöhengetär Nina Kivisaari sekä Tuomas Aaltonen "löytyy mitä ikinä tarvitaan" pakettiautoineen.

Myös vanhemmat saivat osallistua sunnuntaina finaalipelien, palkintojenjaon ja lipunlaskun seuraamisen lisäksi kahvihetkeen, jonne pullat tarjosivat Cafe Asta ja Tanniset - muita leirimme sponsoreita olivat TOK, Promopaja, Mehiläinen, Tunnemielesi.fi, Sportia Santala ja Alitalon puutarha. KIITOS – (Taitelijoina Okko ja Severi) on kaikille pelaajille itselleen, vanhemmille, yhteistyökumppaneille ja vapaaehtoisille, jotka mahdollistivat hienon leirin järjestämisen.

Kolmen aikoihin leiriläiset lähtivät kohti kotia ja Marjaniemi hiljeni odottamaan Paimion Kaupungin Seikkailuleiriläisiä.

Kiittäen Tanja, Leirirexi 2019

Kunnallislehden juttu leirista: https://www.kuntsari.fi/2019/08/marjaniemen-jalkapalloleirilla-kisattiin-eri-maiden-joukkueina/

Seuran uusimmat