Kotivoitto jäi haaveeksi Maskua vastaan
Julkaistu: 07.08.2020 00.00

Otteluraportti tällä kertaa toppari Eetu Lehtisen kynästä!

Kauden avauskotivoitto antaa edelleen odottaa. Pilvinen taivas muuttui juuri ottelun alkaessa auringonpisteeksi, joka kelpasi runsaslukuiselle paimiolaisyleisölle.

Ottelun avausminuutilla kuitenkin tummat pilvet palasivat Paimion ylle, kun Maskun Palloseura siirtyi jo johtoon 0-1. Harmittavan arviointivirheen seurauksena vieraiden Kari-Pekka Henri Koivunen siirsi ottelussa punaisissa pelaavan maskulaisvierailijan edelle.

Tappioasemassa ei PaiHan tarvinnut kauaa märehtiä, sillä Niclas Forssin antaman sivuvaparin käy voimalla puskemassa sisään topparina pelannut Fredrik Kuokkanen. Seitsemän minuuttia ja tilanne 1-1.

PaiHa sai ottelusta hyvin kiinni, kunnes tulee jälleen takapakkia: vajaa 30 minuuttia pelattu ja Masku siirtyy sisäänpäin annetusta kulmapotkusta yhden edelle. 1-2 maalin puskee etutolpalta sisään vieraiden Henri Salo.

Jokseenkin rikkonainen puolisko saa vielä lopussa lisää tilastomerkintöjä, kun Masku joutuu pelaamaan loppupelin vajaalla. Vieraiden Hagelberg tulee kohtuuttoman kovaa tilanteeseen ja maskulaisjoukkueen toppari näkee punakorttia. Ensimmäisellä puoliskolla tuomarin kortit heiluivat yhteensä kuusi kertaa.

Puoliajalle 1-2 tilanteessa.

Toisella puoliajalla pelin henki oli selvä: PaiHa pyrki pääsemään rinnalle ja ohi. Masku joutui puolustuskannalle, mutta paimiolaiset tuntuivat puskevan päin Masku-nimistä muuria.

PaiHa ei vaarallisille paikoille oikein päässyt. Paitsioksi tuomittu maali nähtiin Joonas Manzon toimesta, mutta se ei riitä. PaiHa ei onnistu maalinteossa toisella puoliskolla.

Toisen puoliskon lopussa Exauce ”Jason” Madingu saa vielä toisen keltaisensa ja lentää suihkun puolelle. Rikkonainen ottelu päättyy lopulta harmittavasti Maskun juhliin.

Lopputulos 1-2. Ottelun parhaimpina palkittiin kotijoukkueelta maalintekijänä kunnostautunut Fredrik Kuokkanen. Vierailta puolestaan Jari Oksanen."

Ottelukuvista kiitokset Marie-Kristine Kuivalalle!