Henri Hongisto on uusi Paimion Hakan toiminnanjohtaja
SeuraJulkaistu: 21.06.2021 16.33

Henri Hongisto on uusi Paimion Hakan toiminnanjohtaja

Paimion Hakan edellinen toiminnanjohtaja Mikko Seppälä irtisanoutui kesäkuussa tehtävästään. Keskellä kuuminta jalkapallokautta Haka palkkasi ripeästi Henri Hongiston seuran uudeksi toiminnanjohtaksi. Hongisto aloittaa pestissään maanantaina 21. kesäkuuta.

31-vuotias kahden pienen lapsen isä on muutamaa ensimmäistä kuukauttaan lukuun ottamatta aina asunut Paimiossa:

- On erittäin hienoa päästä tekemään töitä kotikaupungin seuralle, jota olen edustanut monta vuotta ja jossa pyörii paljon tuttuja ihmisiä.

Hongisto lähtee innoissaan mukaan jääkiekon ja jalkapallon erikoisseuraan, sillä hän on itse harrastanut molempia lajeja lapsesta lähtien. Nuorempana Hongisto on pelannut jalkapalloa Paimion Hakassa, mutta viimeiset kymmenen vuotta on vierähtänyt AC Sauvon riveissä. Jääkiekkoa Hongisto on pelannut Paimion Hakan lisäksi monessa eri seurassa, joten urheiluseurojen arki on tullut vuosien saatossa miehelle tutuksi. Nykyään Hongisto pelaa jääkiekkoa harrastetasolla Paimiossa useilla eri jäävuoroilla.

- Paluuta vihreään paitaan tullaan tuskin näkemään. Jos hätä on kovin suuri, niin korkeintaan 3. maalivahdiksi jalkapalloon tai 7. pakiksi jääkiekkoon, naurahtaa Hongisto.

Koulutukseltaan Hongisto on merikapteeni AMK. Miehen edellinen työpaikka oli Meyer Turku, jossa hän toimi projekti-insinöörinä suurissa investointiprojekteissa. Koulutuksensa ja ammattinsa myötä Hongisto hallitsee niin johtamisen, projektityöskentelyn kuin isojen kokonaisuuksien hallinnankin.

Toiminnanjohtajan tehtävässä Hongisto pitää erityisen tärkeänä aktiivista ja avointa keskustelua:

- Haluan aina olla helposti tavoitettavissa sekä työaikana toimistolla että työajan ulkopuolella myös puhelimitse tai sähköpostilla. Pidän tärkeänä, että asioista puhutaan avoimesti ja tietoa jaetaan mahdollisimman paljon, tällöin kaikki pysyvät asioista hyvin perillä.

Henri Hongisto
toiminnanjohtaja@paimionhaka.fi
040 8370931