Jalkapallojaosto palkitsi kauden onnistujat
SeuraJulkaistu: 18.11.2021 21.04

Jalkapallojaosto palkitsi kauden onnistujat

Paimion Hakan pelaajat, toimihenkilöt sekä pelaajien vanhemmat kokoontuivat lauantaina 13.11. juhlistamaan kulunutta jalkapallokautta 2021. Päätöstilaisuudessa Hakan jalkapallojaosto palkitsi vuoden onnistujat ja muisteli kuluneen vuoden tapahtumia.

Yhteensä Hakan kauden päätöstilaisuudessa palkittiin yli seitsemänkymmentä pelaajaa ja toimihenkilöä. Vuoden joukkueenjohtajaksi palkittiin Anne Heikinmaa, rahastonhoitajaksi Tytti Rintala ja huoltajaksi Pauliina Seppä. Vuoden valmentaja -palkinnon pokkasi TP8-joukkuetta luotsaava Pertti Varjonen. Paimion Hakan vuoden 2021 joukkueena palkittiin P12 Valkoinen, joka voitti syyskaudella oman lohkonsa.

Lisäksi tilaisuudessa palkittiin seurapalkinnolla T15-joukkueen maalivahti Sara Holm, joka valittiin kesällä Helmariturnaukseen ikäluokkansa parhaimmiston joukkoon. Kiitoksena ansiokkaasta työstä seurapalkinnot myönnettiin myös Hakan pitkäaikaiselle valmentajalle Antti Veijolalle sekä miesten edustusjoukkueen joukkueenjohtajalle Matti Uotilalle.

Kaikki jalkapallokauden 2021 palkitut näet täältä: https://www.paimionhaka.fi/api/documents/download/...

Vuoden hakalainen

Paimion Hakan myöntämistä palkinnoista kenties se arvostetuin, Vuoden hakalainen, myönnettiin seuran puheenjohtajalle Tuomas Hyssälälle. Paimion Hakan toimintaan mukaan Hyssälä on alun perin päätynyt jalkapalloa harrastaneiden poikiensa mukana:

- Olen päätynyt Hakan toimintaan samalla tavalla kuin moni muukin eli omien lasteni kautta. Oma pelaajaurani alkoi vasta aikuisiällä 2000-luvun alussa, kun silloisen jääkiekkoharrastejoukkueen maalivahti loukkaantui ja minä päädyin pukemaan maalivahdin varusteet päälle. Tämän jälkeen pelasinkin kaudella 2012-2013 ensimmäisiä sarjapelejä maalivahtina seuran jääkiekon edustusjoukkueessa. Lisäksi olen toiminut Hakassa myös maalivahtivalmentajana ja –koordinaattorina, kertoo Hyssälä.

Paimion Hakan puheenjohtajana Hyssälä on toiminut vuodesta 2019 lähtien:

- Onhan tähän mahtunut kaikennäköistä ja paljon uuden oppimista myös itselle. Vuosiin on sisältynyt myös lukuisia talkoita, joissa on ollut mukava yhteishenki. Haastavampana asiana pitäisin koronan aiheuttamaa epävarmuutta seuratoiminnan suunnitteluun, mutta kaikesta on selvitty.

Vaikka välillä vapaaehtoistoiminta voi olla myös rankkaa, haluaa Hyssälä jatkossakin olla mukana seuran toiminnassa:

- Paihalaisuus on lähellä sydäntä ja on ollut ilo ja kunnia toimia Paimion Hakan puheenjohtajana nämä vuodet. Matkaan on mahtunut iloja ja murheita, mutta jatkossakin olen mielelläni vapaaehtoistoiminnassa mukana missä roolissa tahansa.