​Hakalaista osaamista tyttöjen Pohjola-leirillä
SeuraJulkaistu: 22.08.2022 17.13

​Hakalaista osaamista tyttöjen Pohjola-leirillä

2008-syntynyt Jenna Wessman valittiin mukaan tämän vuoden Jääkiekkoliiton tyttöjen Pohjola-leirille. Leiri on jokavuotinen ja sen tarkoituksena on kartoittaa kutsuttujen pelaajien valtakunnallinen taso kohti tyttömaajoukkueita. Tänä vuonna leiri järjestettiin menneellä viikolla 17.-20. elokuuta.

Jenna on ensimmäinen Paimion Hakasta mukaan Pohjola-leirille valittu tyttökiekkoilija. Jennan tunnollinen, huolellinen ja määrätetoinen harjoittelu on varmasti ollut syinä hänen valintaansa leirille. Jenna muistuttaa myös, että ilman omien vanhempien tukea jääkiekon harrastamiseen ei häntä leirillä olisi nähty.

Jenna on aloittanut jääkiekon pelaamisen jo ykkösluokkalaisena Paimion Hakassa. Olihan jäälle päästävä, kun pikkuvelikin pelasi. Tällä hetkellä Jennalla on tavoitteena päästä Pohjola-leiristä jatkoon, eli jää- ja opiskeluleirille.

- Yksi haaveista olisi lähteä yhdysvaltoihin opiskelemaan yliopistoon ja pelaamaan jääkiekkoa. Se isoin haave olisi tehdä tätä työksi, mutta siihen on matkaa, Jenna toteaa.

Paimion Haka onnittelee Jennaa leirivalinnasta ja toivottaa tsemppiä ja menestystä tulevaan!