K-ryhmän ja Palloliiton Futiskiertue liikuttaa alakoululaisia Paimiossa
SeuraJulkaistu: 23.05.2023 16.49

K-ryhmän ja Palloliiton Futiskiertue liikuttaa alakoululaisia Paimiossa


K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman kolmenkymmenen K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille.

Futiskiertueella lapset ja nuoret perheineen pääsevät testaamaan palloilutaitojaan erilaisissa hauskoissa liikuntaan ja jalkapalloon liittyvissä pisteissä. Osallistujat voivat haastaa kavereitaan esimerkiksi futisdartsissa, pöytäfutiksessa ja reaktiokisassa. Myös Huuhkajien ja Helmareiden maskotit Bubi ja Helmi kiertävät tapahtumissa ilahduttamassa lapsia.

Tänä vuonna Futiskiertue käynnistyy toukokuussa koulutapahtumilla, joihin on kutsuttu paikallisia alakouluja. Futiskiertue saapuu K-Supermarket Paimion pihaan keskiviikkona 24.5. klo 9.30-13.30. Tapahtuman järjestämisestä Paimiossa vastaavat Paimion Haka ja K-Supermarket Paimio. Osallistujat ovat ilmoittautuneet mukaan etukäteen koulujen kautta.

Futiskiertueen kesä-syyskuun tapahtumat ovat avoimia kaikille! Näet kiertueen aikataulut K-ryhmän sivuilta: K-ryhmän Futiskiertue kannustaa lapsia liikkumaan - K-ryhmä (k-ryhma.fi)