Tue Paimion Hakan juniorijääkiekkoa ostamalla juustolahjapakkaus!
SeuraJulkaistu: 30.10.2023 18.44

Tue Paimion Hakan juniorijääkiekkoa ostamalla juustolahjapakkaus!

Paimion Hakan Jääkiekojaoston juniorit keräävät varoja myymällä jouluista juustolajitelmaa, jonka voit nauttia oman perheesi kesken tai vaikka antaa lahjaksi ystävälle.

Lahjapakkauksen hinta on 35€ (sisältää juustoa 1,095 kg, kilohinta 31,96€/kg). Jokaisesta mydystä pakkauksesta Hakan juniorikiekko saa 17€. Hedvi Markkinointi Oy mahdollistaa seuralle tuotteiden ostamisen omakustannehintaan tehtailta ja yritys maksaa tuotteiden logistiikan seuran puolesta.

Tilaukset linkin kautta 16.11.2023 mennessä täältä!

Toimitus tapahtuu viikolla 50 jäähallille, jossa voi suorittaa maksu kioskiin. Yritysten yli 10 paketin tilaukset saa myös toimituksella Turkuun tai muualle Paimioon ja mahdollisuus suorittaa maksu laskutuksella.

Paketti sisältää seuraavat tuotteet:

- Brie 125 g
Ranskalaisen juustokulttuurin taidonnäyte, joka on ehkä tunnetuin valkohomejuusto maailmassa.

- Goat cheese 100g
Espanjassa valmistettu tuore vuohenjuusto.

- Gouda herbs 200g
Gouda on hollantilainen lehmänmaidosta valmistettu, kypsytetty, puolikova juustotyyppi, jota on valmistettu jo ainakin 1100-luvulta. Tämä yksilö on yrteillä maustettu ja kypsytys luokitus on Young. lehmänMAITO, suola, hapate, nokkonen, sipuli, kalsiumkloridi, kasvis juoksute, natriumnitraatti (E251) Alkuperämaa: Hollanti

- Goatcheese honey 200g
Goudan valmistusmenetelmällä tehty juusto, mutta raaka-aineena käytetty vuohenmaitoa ja maustettu hunajalla.

- Old Mill 20 kk 185g
Kypsytetty juusto, joka on valmistettu sukupolvesta toiseen.Kun ajattelee Alankomaita, ensimmäisinä mieleen tulevat tuulimyllyt, tulppaanit ja... juusto! Old Millin poikkeuksellista artesaanijuustoa on valmistettu Alankomaissa sukupolvien ajan. Juustomme aito resepti on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Takaamme aidon käsityötaidon, kypsytämme juustomme puulaudoilla ihanteellisissa olosuhteissa – aivan kuten aina on tehty.

- Belprado braun 185g
Hollantilaista BELPRADO-juustoa tarjoillaan perinteisesti pieninä paloina herkkuna suosikkijuomasi täydentämiseksi. Nykyään tätä syötävää kultaa käytetään yhä enemmän erilaisissa kulinaarisissa ruoissa. Raastettuna suosikkiruoasi päälle uunista otettuna, pieninä kuutioina salaatteihin, lisättynä kastikkeeseen, käytä fonduena tai vain voileivän päällä. Ravintola-hotellikokit maailmanlaajuisesti kutsuvat BELPRADOa italialaisen kovan juuston todelliseksi kilpailijaksi sen suorapuheisen maun, rapean pureman ja hienostuneen makean ja lempeän maun ansiosta.

- Blue cheese 100g
Tanskassa valmistettu perushomejuusto, joka on vahva ja aromikas.

Tuotteiden käyttöohjeet:
Tuotteita tulee säilyttää jääkaapissa. Hetkeä ennen nauttimista otetaan huoneen lämpöön ilman pakkausta. Kypsytetyt juustot nautitaan normaalisti Euroopassa lähellä huoneen lämpöä noin +15 asteisina. Juustot sisältävät laktoosia. Tiesitkö sellaista nippelitietoa, että juustosta tulee luontaisesti laktoositonta noin kolmen kuukauden kypsytyksen jälkeen.