P12 Valkoinen kakkosen voittoon!
P13-P12 (2008-09)Julkaistu: 12.10.2021 08.04

P12 Valkoinen kakkosen voittoon!

Paimion Hakan P12 Valkoinen -joukkue voitti syyskauden oman lohkonsa. Kymmenestä pelistä joukkue voitti kahdeksan ja hävisi vain kerran. Kevätkaudesta alkaen peli on ollut nousujohteista ja syyskaudella tiukat kamppailut onnistuttiin kääntämään voitoiksi.

Joukkueessa on tahtoa ja taitoa. Se mikä ehkä muutamille perinteisille jalkapalloseuroille taktiikassa hävittiin, paikattiin yksilötaidolla ja sitkeydellä. Pelaajat ovat olleet periksiantamattomia, rohkeita ja uskaltaneet haastaa joka ainoan vastustajan.

Joukkue on ollut tasapainoinen ja jokaiselta osa-alueelta on löytynyt vastuunkantajia: Milloin on maalivahti pelastanut pelin torjumalla rangaistuspotkun, puolustus pitänyt vastustajat pois maalipaikoilta, hyökkäys taitavilla yksilösuorituksilla yllättänyt vastustajia ja keskikenttä pitänyt pelin tasapainossa rakentamalla peliä ja tukemalla muita.

Kausi 2021 huipentuu ykkösen nousukarsintaan turkulaista ÅIFK:ta vastaan Turun Urheilupuiston yläkentällä lauantaina 23.10. klo 11:00. Joukkueella on tuolloin vain yksi tavoite!


Kuvat: Sonja Sjöblom-Rindell.

Joukkueen uusimmat uutiset