Naisten Edustuksella ja Akatemialla 13 maalin torstai-ilta!
Julkaistu: 29.04.2023 11.04

Paimion Hakan naisten Edustus aloitti kautensa torstaina vierasvoitolla Liedon Pallosta lukemin 1-6. Koko joukkueelta nähtiin varmaa tekemistä, ja peli olikin yksi parhaimmista pitkään aikaan. Hyökkääjät jaksoivat tehdä aktiivisesti hakuja ja muut pelaajat puolustuslinjasta lähtien tarjoilivat hienoja syöttöjä läpiajoon.

Ottelun kokoonpano ja maalintekijät: LiePa – PaiHa (Naisten Kolmonen) (palloliitto.fi)

Myös Akatemialla oli torstaina pelipäivä. Joukkue pelasi PaiHan B-tyttöjen voimin kotiottelussa Someron Voimaa vastaan. Ottelua mentiin pitkälle tasaisessa 3-2 tilanteessa, kunnes PaiHa iski viimeisillä 10 minuutilla 4 maalia!

Ottelun kokoonpano ja maalintekijät: PaiHa Akatemia – SoVo (Naisten Nelonen) (palloliitto.fi)